З першим космонавтом України зустрічалась смілянка (Відео)


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 12 квітня


500 прикордонників та прикордонниць закінчили навчання на Черкащині

Сьогодні в Головному центрі підготовки особового складу імені генерал-майора Ігоря Момота відбувся випуск молодших інспекторів прикордонної служби.


Піонер космонавтики Юрій Кондратюк і Сміла (Відео)


Черкащину пів тижня поливатимуть квітневі дощі

Після сонячних та помірно теплих вихідних погода змінюється – впродовж поточного тижня переважатиме циклонічний характер погоди.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 12 квітня


Черкаські правоохоронці передали дитину до «Теплого дому»

До Черкаського управління поліції надійшло повідомлення від жінки, що її співмешканець вигнав з будинку на вулицю. Коли поліцейські приїхали за адресою виклику


У Смілі майже на 53% перевищено епідемічний поріг захворюваності на вірусні інфекції

За тиждень на грип на ГРВІ у Черкаській області захворіли 9 559 осіб. Показник загальної захворюваності на 75,1% вище епідемічного порогу по області, повідомили в обласному лабораторному центрі.


За тиждень у Смілі народилося 4 немовлят

Населення Сміли поповнилося 4 новонародженими. Про це інформують у відділі охорони здоров’я. З 5 до 11 квітня у пологовому відділенні міської лікарні народилися 3 дівчинки та 1 хлопчик.


Молоді правоохоронці поповнили ряди поліції Черкащини

12 квітня у головному управлінні Нацполіції в Черкаській області склали Присягу п’ять поліцейських, які були прийняті на службу до лав поліції та будуть направлені на навчання в академії підготовки поліцейських. Протягом шести місяців отримуватимуть знання.