Карантинні обмеження в Смілі (Відео)


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 9 квітня


Священнослужителів щеплюватимуть на 2 етапі вакцинації проти COVID-19

Оперативний штаб Міністерства охорони здоров’я України з вакцинокерованих інфекцій “прирівняв” священнослужителів до соціальних працівників.


Прокуратура Черкащини скерувала до судів позови майже на 250 тисяч гривень щодо пошкодження доріг

Як відомо перевищення вагових нормативів транспортних засобів – є одним із причин пошкодження дорожнього полотна автомобільних доріг, а чинним законодавством передбачена майнова відповідальність


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 9 квітня


Понад 330 мільйонів гривень ПДВ сплатили черкащани за місяць

Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Черкаській області Антон Царюк, протягом березня 2021 року до державного бюджету платники Черкаської області внесли 333,4 млн грн податку на додану вартість.


У Смілі рекомендували ввести з 12 квітня додаткові протиепідемічні заходи

Під головуванням міського голови Сергія Ананка відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС. Тут обговорили питання щодо ситуації з поширенням захворювань


“Шлях до нової себе”: поліціянти запрошують жінок на курси самооборони

Управління патрульної поліції в Черкаській області спільно з чемпіонкою України з тхеквондо Анною Тарапатою відновлюють проєкт “Шлях до нової себе”.


Смілянські рятувальники нагадали аграріям, що робити при виявленні небезпечних предметів у полі

В Україні розпочали сівбу ранніх ярих зернових та зернобобових культур. Часто, працівники, задіянні у польових роботах, ризикують натрапити на небезпечну знахідку.


У Смілі повторно оголосять конкурс на перевезення за маршрутом №37

На засіданні виконавчого комітету розглянули питання щодо пасажирських перевезень у міських автобусах. Зокрема, як повідомлялося, не вирішенною залишається доля маршруту №37.