Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 26 квітня


У Смілі вшанували пожежників-ліквідаторів Чорнобильської аварії (Відео)


У закладах профтехосвіти Черкащини зменшилась кількість випускників

Як розповіли в обласному управлінні статистики, минулоріч в Черкаській області працював 21 заклад професійної (професійно-технічної) освіти, де навчалось 6,9 тис. учнів.


8 нетверезих водіїв виявили черкаські патрульні у вихідні

Один з випадків зафіксували у суботу, близько 20-ї години. Патрульні отримали виклик на робочий планшет про те, що бульваром Шевченка рухається автомобіль Fiat на спущених колесах.


Оприлюднено дати додаткової сесії ЗНО у 2021 році

У 2021 році додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання триватиме з 29 червня до 14 липня. Про це інформує osvita.ua.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 26 квітня


Майже півтори сотні рятувальників Черкащини отримали вакцину від коронавірусу

На Черащині триває кампанія з вакцинації. Сьогодні щеплення від COVID-19 зробили 140 осіб серед яких співробітники пожежних частин області та Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля


До Великодня жителі Черкащини зібрали українським захисникам святковий вантаж

Днями разом з волонтерами Сергієм Сундуковим та Вадимом Дерендяєвим черкащани в черговий раз відправили гуманітарну допомогу у зону ООС. Українським захисникам передали продукти харчування


Спортсмени нашої області здобули медалі чемпіонату України з триатлону

Командний чемпіонат України з триатлону серед спортивних дитячо-юнацьких шкіл, шкіл вищої спортивної майстерності та Всеукраїнські змагання з триатлону «Дитяча ліга» відбувся в місті Мелітополь з 22 по 25 квітня.


Зустріч з ліквідаторами аварії на ЧАЕС (Відео)