Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 27 квітня


На Черкащині місцевий житель облаштував в своєму будинку нарколабораторію

У селі Нове Місто поліцейські спільно з працівниками Департаменту протидії наркозлочинності припинили діяльність нарколабораторії та затримали 28-річного місцевого жителя.


Смілянські рятувальники продовжують проводити профілактичні рейди у храмах

Для того, щоб Великодні богослужіння пройшли без надзвичайних подій, рятувальники Черкащини проводять профілактичні заходи, як серед священнослужителів, так і прихожан.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 27 квітня


Відбулося засідання громадської житлової комісії

27 квітня під головуванням першого заступника міського голови Олександра Лисенка відбулося засідання громадської житлової комісії.


Безпідставне втручання в автоматизовані системи. Прокуратура розпочала кримінальне провадження

Смілянська прокуратура внесла відомості до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань та розпочала досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом несанкціонованих дій з інформацією


Чверть шкільних їдалень порушують норми харчування

У чверті шкільних їдалень виявлені порушення норм здорового харчування дітей. Про це повідомила голова Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Владислава Магалецька


167 осіб госпіталізували смілянські медики за тиждень

З 19 до 25 квітня смілянські медики отримали 255 викликів, госпіталізовано 167 осіб, травмованих – 12 осіб, у стані алкогольного сп’яніння – 1 особа.


Під час земляних робіт місцеві жители знайшли мінометну міну

26 квітня близько 16:25 під час проведення земляних робіт на вулиці Надпільна місцевим населенням виявлено небезпечну знахідку схожу на боєприпас.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #4 від 27 квітня