НОВИНИ СМІЛИ ТА РЕГІОНУ НА FM-РАДІО «ТЯСМИН». ВИПУСК #6 ВІД 20 БЕРЕЗНЯ

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #6 від 20 березня


Медпрацівників у Смілі возитимуть на роботу спецтранспортом

20 березня відбулося останнє засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій після оголошених перерв у засіданнях 18 і 19 березня.


Черкаські поліцейські врятували авто від знищення вогнем (Відео)

Патрульні роти ТОР прямували на виклик, коли помітили, що на паркувальному майданчику поруч торгового центру зайнялося авто. Горів легковий автомобіль марки Peugeot.


На Черкащині апробують новий механізм розгляду звернень за грошовою допомогою

Новий механізм у розгляді звернень громадян за одноразовою грошовою допомогою апробують на Черкащині. Аби якісно надавати всім заявникам допомогу, їх умовно ділитимуть на чотири категорії.


Смілян просять надсилати документи для отримання соціальної допомоги поштою

Для запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 та у зв’язку із введенням на усій території України  з 12 березня до 3 квітня карантину, жителів Сміли просять надсилати заяви та документи


НОВИНИ СМІЛИ ТА РЕГІОНУ НА FM-РАДІО «ТЯСМИН». ВИПУСК #5 ВІД 20 БЕРЕЗНЯ

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #5 від 20 березня


Протягом тижня пасажири повернули 518 тисяч квитків на загальну суму 144 млн грн

З 11 до 18 березня пасажири повернули 518 тисяч квитків на скасовані через введення карантину пасажирські поїзди. Загальна вартість повернутих проїзних документів – 144 млн грн.


На Черкащині очікується суттєве похолодання, ожеледь і сніг

За інформацією Черкаського обласного гідрометцентру, 22-24 березня очікується похолодання, яке супроводжуватиметься поривами вітру 15-20 м/с. Вдень 21 та вночі 22 березня очікується дощ


У Смілянському районі триває ремонт дороги національного значення

У Смілянському та Городищенському районах триває ремонт автодороги Н-01 Київ-Знам’янка. Зокрема, на Смілянщині ремонтують ділянку км 183+717 – км 198+610 на замовлення Служби автомобільних доріг


На Черкащині вилучили з незаконного продажу понад 340 тонн пального

Головне управління ДПС у Черкаській області інформує про результати проведення контрольно-перевірочних заходів з боротьби з тіньовим ринком пального, алкоголю та тютюну на території Черкаської області.