Новий національний рекорд “Найбільша веселка із млинців” (Відео)


Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету

2 березня під головуванням заступника міського голови Павла Кондратенка відбулося позачергове засідання виконавчого комітету.


Скільки секретарів міської ради у Смілі? (Відео)


Екологи Черкащини закликають берегти першоцвіт

Підсніжник, сон-трава, шафран, цибуля ведмежа, втюльпан дібровний, проліска, ряст Маршала, горицвіт весняний, конвалія – це не повний перелік ранньоквітучих видів, що зустрічаються на Черкащині.


Тарифи на проїзд залізничним транспортом не підвищувалися

Вартість проїзду залізничним транспортом з 1 березня 2020 року не підвищено. Про це інформує офіційний сайт Укрзалізниці


Якої погоди чекати на Смілянщині 3 березня?

За інформацією метеостанції Сміла, завтра у нашому крах очікується хмарна погода з проясненнями. Без істотних опадів.


В окремих класах смілянських шкіл можливо призупинять навчання

2 березня комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій продовжила роботу. Засідання провів заступник міського голови Павло Кондратенко.


Відбувся перший етап сертифікації вчителів

29 лютого відбулось зовнішнє незалежне оцінювання вчителів початкових класів, які беруть участь у цьогорічній сертифікації педагогічних працівників, інформує osvita.ua.  За інформацією Українського центру оцінювання якості освіти, для участі у тестуванні з’явилися 97,5% від загальної кількості зареєстрованих учасників сертифікації. Учасникам було запропоновано завдання на оцінювання їхніх предметних компетентностей, а також визначення обізнаності педагогів у питаннях сучасних і […]


Смілянські студенти – серед кращих шахістів Черкащини

29 лютого в Черкаському державному бізнес-коледжі відбулися змагання з шахів за програмою IV Спортивних ігор Черкаської області серед студентів закладів освіти І-ІІ рівнів акредитації.


Стали відомі імена лідерів відкритого чемпіонату Сміли з волейболу

29 лютого відбувся VІІ тур Відкритого чемпіонату м. Сміла  з волейболу 2020 року «Патріоти Смілянщини – рідній Україні!»