Дорогу зі Сміли до Кам’янки перекрито

Наразі в’їзд в м. Кам’янка зі сторони м. Сміла (біля вишки) перекрито. Проводять інші заходи з перекриття в’їздів-виїздів в місто


З вівторка на Смілянщині знову будуть морозні ночі

Новий тиждень почнеться теплим днем. З вівторка чекаємо на чергову хвилю холоду з морозами вночі.


Оновлено алгоритми надання медичної допомоги хворим на COVID-19

МОЗ України повідомляє, відсьогодні, 29 березня, Україна працюватиме за оновленими медичними стандартами надання медичної допомоги у випадку коронавірусної інфекції.


Смілянам нагадують про «гарячу» лінію з питань коронавірусу

Телефон гарячої лінії COVID-19 для мешканців міста Сміла: +38 (063) 668 2213. Про це інформує офіційний сайт Смілянської міської ради.


На Черкащині відмовилися від експрес-тестування на коронавірус

Як інформує «Прочерк», у Черкаській області відмовилися від проведення експрес-тестування – незважаючи на те, що в наявності є досить велика кількість експрес-тестів.


У Смілянському районі тимчасово не буде світла

Смілянський район електричних мереж проводить планові ремонтні роботи. Тож, з 30 березня до 5 квітня у Смілянському районі тимчасово не буде світла


У Смілі протягом тижня відключатимуть електроенергію

Смілянський міський район електричних мереж проводить планові ремонтні роботи. Тож, з 30 березня до 5 квітня у Смілі тимчасово не буде світла на вулицях


Сесії у вишах мають відбутись за розкладом, – МОН

Чергові екзаменаційно-залікові сесії у закладах вищої освіти мають бути проведені відповідно до затверджених графіків та розкладів.


В Черкаській області вже 46 випадків коронавірусної хвороби

Станом на 29 березня в Україні зафіксовано 418 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Про це повідомляє Facebook-сторінка МОЗ України.


На Черкащині стало на понад 14 тисяч жителів менше

У Черкаській області станом на 1 січня 2020 року становила 1192,1 тис. осіб. Такі дані повідомили у Головному управлінні статистики у Черкаській області.