Смілянка в’їхала в стовп

21 липня, близько 21.30 год., в м. Сміла, по вул. Свердлова, водій автомобіля «ЗАЗ-110307», 28-річна жителька м. Сміла, не впоралася з керуванням


Через Смілу курсуватиме двоповерховий потяг

 “Укрзалізниця” має намір відновити пасажирські перевезення на двоповерхових потягах класу “Інтерсіті +” виробництва ​​Skoda.


Андрій ШОВКУН: “Ми відкриті до спілкування”

Перший заступник міського голови Андрій Шовкун робочий понеділок завершив зустріччю з жителями квартального комітету №1, що в мікрорайоні ­Загребля.


СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА ПИШЕ ВІРШІ ПРО АФГАНІСТАН

Пройшовши шлях від Термеза до Джалалабада, 623 дні виконував так званий інтернаціональний обов’язок в Афганістані сільський голова Самгородка Степан Педченко.


«ПРАЦЮЙ НА БЛАГО РІДНОЇ УКРАЇНИ ДОТИ, ДОКИ Б’ЄТЬСЯ В ГРУДЯХ СЕРЦЕ!»

Цей девіз був притаманний уродженцю села Теклиного, що розташоване на межі Городищенського і Смілянського районів, професору, доктору історичних наук Т.Д. Бондарю.


У МУЗЕЇ ПЛЕСКАЧІВКИ МЕЛЮТЬ ЗЕРНО, ТЧУТЬ РЯДНА І МАЙСТРУЮТЬ КОЛЕСА

Екскурсії до музею стародавнього побуту й народних ремесел, що у Плескачівці, частенько організовують школи сусідніх сіл та Сміли.


РАЗ ДОБРОМ ЗІГРІТЕ СЕРЦЕ ВІК НЕ ОХОЛОНЕ…

Жителям села Малого Старосілля пощастило з депутатом районної ради – автоперевізником Ю.Я. Кредзинським.


ОНОВЛЮЄТЬСЯ ЦЕНТР СЕЛА

Навіть неозброєним оком помітне разюче оновлення центру села Голов’ятиного, де народився і виріс відомий в Україні журналіст, автор 13 публіцистичних і художніх книг, у тому числі «Над сивим Тясмином», Микола Іванович Єременко.


Шановні мешканці міста Сміла!

Протягом 2014 -2015 років у Черкаській області сталось 15 нещасних випадків  травмування залізничним транспортом громадян України, з них 5 зі смертельними наслідками.