Як поводитись під час спеки?

Одяг слід носити світлий і просторий, який не перетискає судини. Треба уникати вузького вбрання та синтетики, що не пропускає повітря. Краще обрати лляні та бавовняні речі.


НЕХАЙ ВІДРЕМОНТОВАНА БРОНЕТЕХНІКА ЗАХИЩАЄ ГАРЯЧІ СЕРЦЯ НАШИХ ХЛОПЦІВ

Шостого липня наші хлопці, працівники НВПП «ДАК-Електропром» та ТОВ «Скорпіони», знову відправили на війну броньовану машину БМП. Майже чотири місяці вони трудились над відновленням цієї «чудо»-техніки 60-х років випуску, яка їздила востаннє 30 років тому.


В ОДНІЙ СІМ’Ї – ТРИ БУХГАЛТЕРИ

16 липня у родині Танцюр з села Ковалихи по-святковому відзначатимуть День бухгалтера. Адже більшість її членів поріднилася саме з цією професією.


НЕЗВИЧНЕ ЗАХОПЛЕННЯ ОЛЕКСАНДРА РАТУШНОГО

Після виходу на пенсію вчитель з с.Ташлика О.Д. Ратуший взявся інтенсивно за розвиток садівництва. На своїй садибі вирощує, зокрема, близько 100 кущів винограду,


ДРУГЕ ДИХАННЯ «ЯЛИНКИ»

Окрасою приміського села Залевок є дитячий садок «Ялинка». Останнім часом ця установа помолоділа буквально на очах і набула другої молодості.


ІНТЕРНАТИ РАЙОНУ ОТРИМАЛИ НОВІТНЄ ОБЛАДНАННЯ

Малостаросільський психоневрологічний інтернат і Ротмістрівський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів отримали потужні сучасні пральні машини, центрифуги для білизни, холодильники,