Повний перелік вулиць Сміли

У черговому номері газети “Сміла” опубліковано повний перелік вулиць, провулків, проїздів, площ, які знаходяться на території міста. Долучайтеся до обговорення зміни назв – які вулиці потрібно перейменовувати, які назви давати.


Тариф на воду у Смілі підняли до 21 гривні

Як стало відомо, КП “ВодГео” підняло тарифи на водопостачання та водовідведення до 21 грн. Ситуацію коментує секретар міської ради Ярослав Березань. Дивіться телестудію “Тясмин”


ВІН БУВ ДОСТОЙНИМ СПРАВЖНІМ ВОЇНОМ…

Відповідно до Указу Президента України Петра Порошенка від 15 травня 2015 року за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено cмілянина Андрія Горбенка. На жаль, нагорода – посмертна. Андрій Степанович загинув поблизу Донецького аеропорту на бойових позиціях. Детальніше читайте […]


Складний шлях додому

Група «Патріот», яку сьогодні вже називають всеукраїнським рухом, має більше 180 координаторів по всій Україні, визволила з полону не один десяток бійців, надає психологічну підтримку побратимам в АТО, займається волонтерською та іншою доброчинною діяльністю, яка вкрай потрібна нашим бійцям на передовій. Лише за останні тижні координатори групи «Патріот», як кажуть, з рук в руки передали […]


БАТОНИ ВИПІКАЮТЬ У ФОРМІ З ЛОЗИ

Де саме? У сучасній приватній пекарні села Будки.


У ЗАТОПЛЕНОМУ КАР’ЄРІ МОКНЕ БАГАТОТОННИЙ ЕКСКАВАТОР

Уже минуло чимало років з тих пір, як закрили гранітний кар’єр у селі Мала Смілянка. Чиновники, поспішаючи відзвітувати про це, забули вигнати із зумпфу екскаватор вагою понад 100 тонн.


НАЙПОВАЖНІШИЙ СІЛЬСЬКИЙ ДЕПУТАТ

Нещодавно депутату Мельниківської сільської ради В.М. Кононенку виповнилось 80 років. На сьогодні він – найстарший і найповажніший депутат Смілянської районної ради.


У ДОМАШНІЙ БІБЛІОТЕЦІ ВОЛОДИМИРА МИШЕНКА ПОНАД 300 КНИГ ПРО ШАХИ

Він, житель села Балаклея, з 4 класу захопився шахами. З тих пір навіть не мислить свого життя без староіндійської гри.


«ГОСТИНЦІ» ДЛЯ МІСЬКОГО КРАЄЗНАВЧОГО МУЗЕЮ

Жителька села Попівка Людмила Петрівна Богун передала Смілянському краєзнавчому музею старовинну дерев’яну маслобійку.


Презентація книги «Платонів хутір – геніїв колиска»

Відомий в Україні історик-краєзнавець М.І. Борщ побував у рідному селі Ташлик, де презентував свою нову книгу «Платонів хутір – геніїв колиска».