Вшанували командира підрозділу «Холодний Яр» батальйону «Айдар» Євгенія Войцехівського

Випускник 1996 року Євгеній Войцехівський повернувся до рідної школи. 19 березня на фасаді гімназії встановлено меморіальну табличку герою, який загинув у зоні антитерористичної операції, відстоюючи суверенітет і цілісність нашої держави. Вся школа вишикувалася на подвір’ї, аби віддати шану командиру підрозділу «Холодний Яр» батальйону «Айдар». У церемонії покладання квітів взяли участь батьки Євгенія, його сини і […]


Смілянські медики зібрали кошти бійцям на кровоспинні препарати

Працівники Черкаської обласної психіатричної лікарні, зібрали 17 тисяч гривень для допомоги бійцям АТО, зокрема, на придбання найнеобхідніших медикаментів.


Представники Ради одноголосно погодили кандидатуру смілянина на посаду керівника управління культури ОДА

В обласній державній адміністрації під керівництвом заступника голови – керівника апарату ОДА Віталія Коваля відбулось засідання Ради культури. Учасники зібрання розглядали кандидатуру Олексія Власова на посаду начальника управління культури облдержадміністрації.


Правоохоронці закликають громадян остерігатися шахраїв

Зараз дуже поширені шахрайства під приводом звільнення дітей чи родичів, які нібито за вчинення кримінального правопорушення потрапили до міліції. Переважно вночі лунає телефонний дзвінок.