Студенти декламували поезії Ліни Костенко

Напередодні 85-річного ювілею Ліни Костенко зібралися поціновувачі її таланту в читальній залі міської бібліотеки.


Юний лижник зі Сміли підкорив глядачів виконанням державного гімну

За результатами виступів минулих років наших лижників (молоді з обмеженими фізичними можливостями) збірна команда Черкащини мала квоту участі в регіональному відкритому чемпіонаті з лижних перегонів Спеціальної Олімпіади України. Збірну області представляли сміляни Олег Матюха, Дмитро Підгорський, Назар Синьогуб.


НА ВОКЗАЛІ м. СМІЛА ЗАТРИМАЛИ ЧОЛОВІКА З НАРКОТИКАМИ

Працівники лінійного відділу на станції імені Тараса Шевченка викрили 31-річного жителя Черкаської області, який зберігав при собі марихуану.


Смілянщина прощається з героєм АТО

Сьогодні в с. Балаклея о 12.00 годині прощаються з учасником АТО Ярославом Дмитровичем Яременком, який народився 1972 року, проживав в с. Балаклея, був мобілізований 14 серпня 2014 року. Загинув в Луганській області, інформує Смілянська РДА.


Оподаткування пенсій

З 1 січня 2015 року знижений поріг для оподаткування пенсій з 10 тисяч гривень до 3 мінімальних зарплат (у розрахунку на місяць) встановлених на 1 січня звітного податкового року.


Згорів автомобіль

Як повідомляє Смілянська ДПРЧ, 16.03 о 00:05 в м. Сміла, вул. Севастопольська, під час стоянки виникла пожежа автомобіля «Рено Симбол»


Відключатимуть світло цього тижня у Смілі

Графік відключень вулиць по місту у зв’язку з проведенням ремонтних робіт. Бригада трансформаторних підстанцій та повітряних ліній