Коли батько не проти…

У лютому Смілянським міськрайонним судом розглядалася цивільна справа про позбавлення батьківським прав громадянина М. відносно малолітнього сина.


Перевірки призупиняються, але не всі

Пунктом 3 Прикінцевих положень Закону №71 від 28.12.2014 р. встановлено, що у 2015 та 2016 роках перевірки підприємств, установ та організацій, фізичних осіб-підприємців з обсягом доходу до 20 мільйонів гривень


На Черкащині співробітники СБУ затримали громадянина РФ, який воював на боці терористів т.зв. «ЛНР» у складі незаконного воєнізованого формування «Прізрак» та збройних угруповань терориста Козіцина.

Як інформує прес-центр СБ України, 35-річний росіянин, мешканець Красноярського краю (РФ), на прізвисько «Міраж», розповів слідству, що його завербували через соціальні мережі.


Лідирує “Еліта”

Відбувся VI тур відкритого чемпіонату м. Сміла з волейболу «Патріоти Смілянщини – рідній Україні!».


Біля українських храмів у Смілі народний депутат України Сергій Рудик посадив «ТарасовІ верби»

У день народження Тараса Шевченка народний депутат України Сергій Рудик висадив у Смілі «Тарасові верби» біля українських храмів – храму Різдва Святого Іоанна Хрестителя УАПЦ та на місці, поруч з яким незабаром буде збудовано церкву УПЦ Київського Патріархату.


Шевченківські залізничники вибороли Кубок Дорпрофради

У Одесі відбулися традиційні змагання із шахів за Кубок Дорпрофради. Виборювати перемогу приїхали найсильніші представники шести регіонів. Команду Шевченківського регіону представляли директор Шевченківського будинку фізкультури «Локомотив»


Виявлено 82 пошкоджених вагони

На Шевченківській дирекції за минулий рік виявлено 82 пошкоджених вагони. Пошкодження вагонів виникає внаслідок порушення технічних умов при виконанні вантажних операцій та правил експлуатації при маневровій та під’їзної роботи.