Переміг смілянський “Ветеран”

7 березня відбулися фінальні ігри та урочисте нагородження переможців відкритого чемпіонату м.Сміла з футзалу на стадіоні «Авангард».


Виявлено мінометну міну часів Другої світової війни

У Смілянському районі, біля с.Мале Старосілля було виявлено мінометну міну діаметром 82 мм. часів Другої світової війни, повідомляє Смілянське ДПРЧ. Надано заявку на її вилучення та знешкодження. Силами працівників РВ УМВС забезпечено охорону місця виявлення.


Молоді українські вчені вдосконалили прилади для лабораторної діагностики

Молоді вчені з українських науково-дослідних інститутів створюють новітні сенсорні прилади для медичної діагностики. У циклі робіт «Нові біоаналітичні системи медичного призначення»,


ДОБРОВІЛЬНО ЗДАВ НЕБЕЗПЕЧНУ ЗНАХІДКУ

До чергової частини лінійного відділу на станції імені Тараса Шевченка звернувся бригадир Шевченківської дистанції колії та добровільно видав 7 патронів калібру 5,45 мм.


Мов берегиня вроди – хустка

Незвичайним, нетрадиційним видалося свято, яке поєднало у колективній творчій справі учнів, вчителів, батьків, напередодні Восьмого березня у ЗОШ №2.


Відключатимуть світло цього тижня

Графік відключень вулиць по місту у зв’язку з проведенням ремонтних робіт. Бригада трансформаторних підстанцій та повітряних ліній (для виконання ремонтних робіт на 6 годин кожну): • 10.03.15 р. ТП-108 вул. Свердлова (118-122), вул. Косіора (54-56); • 10, 11.03.15 р. ТП-26 пров. Цукровий, вул. Ворошилова, вул. Курчатова, вул. Нечуя-Левицького, вул. Л.Українки, вул. Кольцова, вул. Бонівура; • […]