У гімназії відкрито картинну галерею художників-імпресіоністів

Комп’ютерні копії полотен Моне, Ренуара, Сезана, Куїнджі та інших майстрів живопису надано культурно-просвітницьким центром «Світанкова зоря» м.Сміли.


Шановні громадяни!

У зв’язку з напруженою суспільно-політичною ситуацією в нашій країні працівники транспортної міліції закликають вас не бути байдужими і звертати увагу на підозрілі предмети


Шестеро дітей з особливими потребами з Донецької області приїхали до Сміли

До Смілянського інтернату привезли шість дітей-інвалідів із Дружківського будинку-інтернату Донецької області, який перебуває в зоні, наближеній до районів проведення АТО.


Педагогічні виклики сьогодення

Бути вчителем непросто, особливо зараз, коли щодня бачиш тривожні дитячі очі, читаєш в них зовсім недитячі запитання і відчуваєш прискорений ритм сполоханих маленьких сердець.


Дитяча письменниця любить життя з усіма його примхами і перипетіями

Цими днями до центральної міської бібліотеки для дітей завітала гостя з Черкас – Ірина Швед (Зеленько). Талановита письменниця, літературознавець, публіцист, член НСПУ,автор поетичної збірки „Переселення” та книги-розфарбовки віршів для дітей „Сів метелик на жирафу”, художній керівник літературного гуртка « Провесінь», що діє при будинку культури с. Руська Поляна.


Декада права допомогла дізнатися про права

Розвитку пізнавальних інтересів сприяла виставка літератури у шкільній бібліотеці «Історія права», яку підготував у кабінеті суспільних дисциплін вчитель правознавства Роздорожний П.А.


Віктор Неборак читав реп, презентуючи ліцеїстам нове видання поезій «Літаюча голова»

Віктор Неборак – сучасний поет, літературознавець, продюсер, один із засновників славнозвісного угруповання «Бу-ба-бу» завітав у гості Смілянського природничо-математичного ліцею. Письменник презентував старшокласникам своє нове видання поезій «Літаюча голова». В авторському виконанні пролунали «Клітка з левом», «Клітка з пантерою», той же знаковий твір «Літаюча голова».