22Смілянською міською організацією Червоного Хреста було проведено ряд заходів, спрямованих на допомогу людям, хворим на туберкульоз:розіслані листи до підприємців міста з закликом приєднатися до акції і надати благодійну допомогу Товариству. Допомогу продуктами харчування надали такі підприємці: ПП Підлубна, ПП Крук, Пп Закіров, миючими засобами – СПД Плакса.
Медичними сестрами було проведено просвітницьку роботу з молоддю у гуртожитку СТХТ НУХТ, та ЦППРК, де обговорили теми – профілактика захворюваності, виявлення хвороби, лікування та видужання.
Працівниками Смілянської міської організації Товариства Червоного Хреста було проведено акцію на ринку міста зі збору коштів і з роздачею тематичних листівок. 24 березня працівники СМО ТЧХ провели акцію у центрі міста з роздачею листівок і ознайомленням населення з проблемами туберкульозу.
В результаті проведених акцій було зібрано продуктів харчування на 10 продуктових пайків, які були передані у протитуберкульозний диспансер для хворих на туберкульоз.
Дякуємо кожному, хто взяв участь у благодійних акціях! Добро, зроблене сьогодні – завтра повернеться до вас примножене!
Катерина Штурм

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.