Очільник області побував із робочим візитом на підприємствах Смілянщини

Всі відповідальні інвестори Черкащини отримають сприяння голови Черкаської обласної державної адміністрації. На цьому Сергій Сергійчук наголосив під час робочого візиту на підприємства Смілянського району


Завтра відбудуться збори щодо формування нового складу Громадської ради у Смілі

У понеділок, 23 листопада, о 16-00 год. у малій залі Будинку рад відбудуться установчі збори по формуванню складу громадської ради при виконавчому комітетові міської ради.


Ремонтні роботи на дорогах Черкащині не припиняються навіть у вихідні

На автодорозі міжнародного значення М–12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка в Уманському району триває ремонт.


Без електроенергії тимчасово будуть кілька сіл Смілянщини

Смілянський район електричних мереж проводить планові ремонтні роботи. Тож, з 23 до 29 листопада у Смілянському районі тимчасово не буде світла:


Державі повернули землю на Смілянщині, вартістю 150 мільйонів гривень

Прокуратура захистила інтереси держави в алепяційному суді в справі за позовом прокурора про про визнання незаконним передачі в оренду на 49 років для ведення фермерського господарства землі


Через пічне опалення на Смілянщині загорівся будинок

21 листопада о 10:45 до смілянської Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку по вул. Миру в селі Миколаївка на Смілянщині.


Протягом тижня на кількох вулицях Сміли не буде світла

Смілянський міський район електричних мереж проводить планові ремонтні роботи. Тож, з 23 до 29 листопада у Смілі тимчасово не буде світла на вулицях: