Сьогодні в Україні – День Гідності та Свободи

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Як передає Укрінформ, це свято встановлене згідно з Указом Президента від 13 листопада 2014 року


Україна імплементує Декларацію про безпеку шкіл

Міністерство освіти і науки працює над імплементацією принципів та рекомендацій Декларації про безпеку шкіл. З метою реалізації положень документа МОН підготувало проєкт Плану заходів з її реалізації.


Смілянські рятувальники вивчали технічні можливості нового спецавтомобіля

20 листопада рятувальники 12 пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Черкаській області вивчали технічні можливості спеціального автомобіля легкого типу на базі пікапу FORD RANGER.


На Черкащині зібрали урожай на 98%

По всіх категоріях господарств зернових та технічних культур  всього обмолочено на площі 633,8 тис. га, що становить 98,2% до плану.


Студентів запрошують до участі в конкурсі наукових проєктів

Меморіальний центр Голокосту «Бабин Яр» оголосив про початок конкурсу науково-дослідницьких проєктів «Зберігаючи пам’ять про Голокост».


Подіяв тільки попереджувальний постріл: на Черкащині ймовірний грабіжник намагався втекти від поліцейських

Учора вранці патрульним надійшло орієнтування від Золотоніського відділу поліції. Черговий інспектор повідомив, що з села Деньги до Черкас


Учнівські та студентські акції до Дня Гідності та Свободи (Відео)


Черкаський самбіст підкорює світ

Чемпіонат світу з самбо серед ветеранів триває у Мінську, який розпочався 19 листопада та завершиться сьогодні, 21 листопада.