За добу у Смілі COVID-19 виявили ще у 7 осіб

Коронавірус не відступає. За останню добу в області 34 випадки інфікування хворобою. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив голова Черкаської ОДА Роман Боднар. За інформацією МОЗ, в регіоні


У смілянському колегіумі розповіли про ефективний засіб мотивації

Раніше для вивчення будь-якого предмета в школі достатньо було мати підручник, дошку, крейду і зошит.


«Трипільска культура» прийматиме відвідувачів уже з вересня (ВІДЕО)

Уже з 1 вересня Державний історико-культурний заповідник «Трипільська культура» , що в селі Легедзине на Тальнівщині, прийматиме відвідувачів.


Протягом тижня на Смілянищні відключатимуть світло

Смілянський район електричних мереж проводить планові ремонтні роботи. Тож, з 17 до 23 серпня у Смілянському районі тимчасово не буде світла


Черкащан закликають не провокувати пожежі у природних екосистемах (ВІДЕО)

З метою попередження виникнення численних пожеж на відкритій території, фахівці ДСНС Черкащини посилюють роз’яснювальну роботу з громадянами.


Сміла без світла: графік відключення електроенергії з 17 до 23 серпня

Смілянський міський район електричних мереж проводить планові ремонтні роботи. Тож, з 22 до 28 червня у Смілі тимчасово не буде світла на вулицях


На Черкащині утримається найдзвичайний рівень пожежної небезпеки

Черкаський обласний гідрометцентр переда попередження про пожежну небезпеку на території області. До 20 серпня на Черкащині  надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.


За добу на Черкащині COVID-19 виявили ще у 34 жителів

16 серпня в Україні 91 356 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 2 070 летальних, 47 822 пацієнти одужало.


Черкаські поліцейські перевірили, чи дотримуються мисливці законодавства

Правоохоронці проводять рейди в мисливських господарствах. Перевіряють наявність дозвільних документів, справність зброї, вживають заходів щодо попередження браконьєрства й нещасних випадків.


Черкаські податківці нагадують, що варто пам’ятати платникам єдиного внеску

Черкаські податківці нагадують, із 1 січня 2017 року всім зареєстрованим фізичним особам-підприємцям нараховується єдиний внесок на загальнообов’язкове соціальне страхування незалежно від того, чи здійснює суб’єкт господарювання підприємницьку діяльність.