Цьогоріч Держгеокадастр Черкащини прямував до бюджетів понад 1,8 млн гривень за адмінпослуги

Спеціалісти землевпорядної служби Черкаської області за січень – липень цього року надали громадянам і юридичним особам 16,4 тис. платних послуг, за які сплачено 1 млн 814 тис. грн.


Понад півсотні порушень виявили черкаські правоохоронці під час відпрацювання міста

Поліцейські обласного управління Національної поліції та патрульні роти ТОР провели профілактичне відпрацювання території Черкас.


Підприємці Черкащини отримуватимуть допомогу на дітей до кінця серпня

З 1 вересня в Україні завершують програму щодо виплати допомоги на дітей. Про це інформує пресслужба Черкаської ОДА


Під час екскурсій юні сміляни досліджують рідний край

Екскурсії – це не просто розвага, це дієва форма виховної та навчальної роботи, що сприяє розвитку допитливості, творчої уяви, пізнавальної активності, вихованню любові до Батьківщини.


На Черкащині тимчасово обмежено рух великогабаритного транспорту

У 19 регіонах України вводять тимчасове обмеження руху великогабаритного транспорту. У зв’язку з підвищенням температурного режиму ухвалено рішення про введення тимчасового обмеження руху


У Смілі – 7 нових випадків COVID-19

За інформацією лікаря-епідеміолога Сергія Клочана станом на 07.08.2020 у Смілі – 7 нових позитивних ПЛР (3 особи з однієї сім ї). Усіма займаються сімейні лікарі.


Майже 9 тисяч кілометрів мінералізованих смуг облаштували цьогоріч лісівники Черкащини

Облаштування мінералізованих смуг у лісах – це один із ефективних методів боротьби з лісовими пожежами. Мінералізована смуга – це штучно створений протипожежний бар’єр.


Комісія надала матеріальну допомогу смілянам, які опинилися у складних життєвих обставинах

Під головуванням заступника міського голови Павла Кондратенка відбулося засідання комісії по наданню одноразової матеріальної допомоги жителям містам та особам, що тимчасово проживають в Смілі


Спека на Смілянщині дещо спаде

За даними метеостанції Сміла, у перші три дні серпня на Смілянщині було прохолодно, оскільки в тилову частину північного циклону продовжувало транспортуватися більш холодне повітря.


Майже 1,5 тисячі родин Черкащини отримують соціальну підтримку на час карантину

З початку карантину служби у справах дітей райдержадміністрацій, міськвиконкомів, ОТГ забезпечили соціальну підтримку для 1 464 сімей, де виховують 3 252 дитини.