Поліцейські охорони затримали чоловіка, який намагався обікрасти кіоск у середмісті

Близько першої години на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області надійшов сигнал «тривога» з кіоску по вулиці Благовісна у Черкасах.


За крадіжку бідона та кришки з печі – понад 5 років ув’язнення

За публічного обвинувачення Шполянського відділу Смілянської місцевої прокуратури Шполянський районний суд засудив чоловіка до 5 років, 7 місяців та 8 днів позбавлення волі.


На черкаській автозаправці спалахнуло авто

5 серпня о 12:23 на території АЗС, що розташована на проспекті Хіміків у Черкасах, загорівся автомобіль Mitsubishi. На місце пожежі прибули два відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини.


У мисливських угіддях Смілянщини порахували дичину

Протягом тижня на територіях, підпорядкованих Смілянському лісгоспу, проводили облік чисельності пернатої дичини. Таксацію провели для забезпечення контролю та координації роботи мисливських господарств.


Названо вакансії на Смілянщині із високим розміром заробітної плати

У Черкаському обласному центрі зайнятості повідомили, які вакансії на Смілянщині із високим розміром заробітної плати. Найбільше, 16 100 грн. в місяць пропонують головному металургу.


Черкащанина, який продавав наркотики, посадили під варту

Черкаська місцева прокуратура проводить процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання, зберігання та незаконного збуту наркотиків, вчиненого повторно.


Порушники правил рибальства завдали шкоди майже на 95 тисяч гривень

153 рибоохоронні рейди провели за місяць державні інспектори обласного рибоохоронного патруля. Так, протягом липня, інспектори викрили 277 порушень природоохоронного законодавства, з яких 50 – грубі.


Ротмістрівка запрошує на фестиваль аматорської авіації «ЯСЛА 2020»

7-9 серпня у Ротмістрівській ОТГ, на території колишнього військового аеродрому, відбудеться єдиний в Україні фестиваль аматорської  авіації «ЯСЛА 2020». Абревіатура ЯСЛА походить від слів – Я люблю Саміт Любителів Авіації.


Смілянський відділ ПФУ продовжить працювати за зміненим графіком роботи

Зважаючи на те, що за рішенням уряду адаптивний карантин в Україні продовжений до 1 вересня поточного року, графік роботи Смілянського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) залишається тимчасово зміненим.


За тиждень в області сталося понад 60 надзвичайних подій

Протягом тижня вЧеркаській області зареєстровано 61 надзвичайну подію. Про це інформують в обласному управлінні ДСНС України.