8 безробітних черкащан реалізували себе в спортивній галузі

В Україні щорічно у серпні відзначають професійне свято відзначають працівники організацій і установ фізичної культури і спорту, закладів, організацій, тренери, спортсмени та усі шанувальники здорового способу життя.


Від Черкаської області до бюджетів надійшло понад 7,5 млрд гривень податків

Як повідомила в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Тетяна Харьковська платники податків Черкащини за сім місяців 2020 року сплатили до бюджетів усіх рівнів майже 7,6 млрд грн податків та платежів.


Школам пропонують утриматись від масових заходів 1 вересня

Міністерство освіти і науки рекомендуватиме школам утриматись від масових заходів під час святкування 1 вересня.


Майже 223 мільйона гривень інвестицій освоїли з початку року будівельні підприємства Черкащини

Щорічно у другу неділю серпня відзначається професійне свято – День будівельника. Будівельна галузь по праву вважається однією з найбільш важливіших складових національної економіки.


В Черкаській області зафіксовано вже більше тисячі випадків COVID-19

Україні зафіксовано 1 199 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. 9 серпня в Україні 80 949 лабораторно підтверджених випадків COVID-19


Понад 22 мільйона гривень податків сплатили смілянські лісівники за І півріччя 2020 року

Перша половина 2020 року видалася доволі суперечливою, з неприємними сюрпризами. Введення карантину позначилося й на загальнодержавній економіці в цілому.


За грабіж, крадіжки та розбій черкащанина засудили до 7 років ув’язнення

Соснівський районний суд м. Черкаси визнав місцевого жителя винним у скоєнні розбійних нападів, крадіжок, заволодінні транспортом і пограбуванні неповнолітнього.


З 1 липня обмежено поширення пільги щодо земельного податку для платників єдиного податку

Головне управління ДПС у Черкаській області звертає увагу платників єдиного податку, відповідно до внесених змін  Законом України від 16 січня 2020 року № 466-IX з 1 липня 2020 року за земельні ділянки передані в оренду сплачується земельний податок.


Смілянські вчителі підвищують професійну майстерність по-новому

Під час карантину змінилися форми та методи роботи не лише вчителів з учнями, але і форми підвищення професійної майстерності вчителів.