На сьогодні в області – новий антирекорд щодо кількості виявлених інфікувань COVID-19

За 23 серпня позитивних на COVID-2019 виявили 38 випадків. Про це своїй Facebook-сторінці повідомив голова Черкаської ОДА Роман Боднар.


101 рік святкує найстаріша жителька Сміли (фоторепортаж)

Делегація в складі: голови ради ветеранів міста Миколи Якушенка,  його заступника Віктора Іншакова та керівників КП “Медіа-центр” (телерадіостудії “ТЯСМИН”) Людмили Скороход та Юлії Харченко привітали найстаршу жительку Сміли, найповажнішу читачку  та дописувача газети “СМІЛА” Тамару ІванівнуГАЄНКО зі 101-им днем народження.


COVID-19 виявили ще у 6 смілян

23 серпня в Україні 104 958 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 2271 летальний, 52 235 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 1987 нових випадків.


Шановні сміляни!

Щиро вітаю вас з 29-ю річницею Незалежності України та Днем Державного Прапора України! День Незалежності України – це важливий день для кожного українця, хто вважає себе патріотом України, хто стоїть на захисті українських кордонів, хто вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею.


Дорогі сміляни!

Прийміть щирі вітання з нагоди головного свята нашої держави – Дня незалежності України та Дня Державного Прапора!


Автопробіг до Дня Державного Прапора України у Смілі (фоторепортаж)


Cміла святкує День Державного прапора (Фоторепортаж)

Сміляни святкують День Державного прапора


Шановні жителі Смілянщини!

Прийміть найсердечніші вітання з нагоди великого національного свята нашої державності – Дня незалежності України та Дня прапора України! Ми святкуємо уже 29-у річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків – бути господарями на своїй прекрасній і чарівній українській землі.


Шановні залізничники! Дорогі жителі міста над Тясмином!

Щиро вітаємо вас з національним святом — Днем Незалежності України і Днем прапора України! Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії


Шановні сміляни!

Від щирого серця вітаю вас із Днем Державного Прапора України та величним святом – Днем незалежності України!