У Черкасах не розминулися два автомобілі

Сьогодні у Черкасах на перехресті вулиць Вячеслава Чорновола та Гетьмана Сагайдачного не розминулися авто Citroen та Renault. Про це повідомляють у патрульній поліції Черкаської області.


Черкащани знову можуть здавати іспити на водійські права

У зв’язку із пом’якшенням карантинних заходів, з 22 травня у регіональному сервісному центрі МВС у Черкаській області знову прийматимуть практичні іспити з керування транспортними засобами.


На Черкащині розпочались оперативно-профілактичні заходи «Мак-2020»

Операція проводиться з метою виявлення та знищення незаконних посівів снодійного маку та конопель, перекриття каналів надходження наркотичних, а також притягнення до кримінальної відповідальності причетних до цього осіб.


У 172 дитсадках Черкащини кількість дітей перевищує кількість місць

На кінець 2019 року в Черкаській області нараховувалось 635 закладів дошкільної освіти на 43,2 тис. місць, які відвідували 38,7 тис. дітей.


На території одного із черкаських автокооперативів поліцейські виявили пункт прийому брухту

Працівники Черкаського відділу поліції провели санкціонований обшук на території одного з місцевих автокоопертативів, де діяв нелегальний пункт прийому брухту.


На Черкащині запровадили «Програму відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні злочину»

Прокуратура Черкаської області долучається до впровадження сучасної програми відновного правосуддя для неповнолітніх


З 25 травня підрозділи міграційної служби Черкащини працюватимуть за звичайним графіком

З 25 травня Державна міграційна служба України послаблює обмеження, встановлені у зв’язку із запровадженням в Україні карантину.


За добу на Черкащині COVID-19 підтвердили ще у 4 осіб

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 23 травня в Україні 20580 лабораторно підтверджених випадків COVID-19


В Черкаській області на трасі Одеса-Київ сталася ДТП, у якій загинув водій

Учора, 22 травня, орієнтовно о 19:30 години на 193 кілометрі траси Київ-Одеса в Уманському районі, водій Skoda Octavia не впорався з керуванням, з’їхав з дороги у кювет та перекинувся.


Коли запрацюють маршрутки у Смілі? (Відео)