Смілянська прокуратура на захисті інтересів держави в бюджетній сфері

Смілянська місцева прокуратура до Господарського суду Черкаської області скерувала позов в інтересах органу місцевого самоврядування про стягнення з товариства майже 260 тис. грн. орендної плати за користування земельною ділянкою.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #6 від 12 травня


Фонд соціального страхування компенсує 50% втраченого заробітку у зв’язку ізоляцією від COVID-19

Перелік причин тимчасової непрацездатності, за якими Фонд соціального страхування України здійснює фінансування допомог, доповнено ізоляцією від COVID-19.


З початку травня порушники правил рибальства завали шкоди майже на 47 тисяч гривень

На Черкащині продовжують виявляти порушників правил рибальства. З початку травня інспектори Черкаського рибоохоронного патруля склали 50 протоколів


Суд визнав винним жителя Черкаського району у крадіжці та вбистві

Суд Черкаської області від 7 травня визнав винним жителя Черкаського району у вчиненні крадіжки, з проникненням у житло, нанесенні тяжких тілесних ушкоджень та вбивстві.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #5 від 12 травня


На дорозі від Сміли до Умані триває ремонт дороги

Протягом тижня на дорогах державного значення Черкаської області провели роботи з ліквідації ямковості і деформацій дорожнього покриття дорожнього покриття та експлуатаційного утримання.


Черкащина отримала субвенції для розвитку освіти. На що підуть кошти?

У 2020 році на розвиток освіти Черкаської області та оновлення матеріально-технічної бази закладів освіти з державного бюджету надійшли ряд субвенцій


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #4 від 12 травня


Миротворчі флешмоби гімназистів: #75_перемога

Для усього світу травневі дні є особливими. Людство відзначає  день пам’яті  та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.