Анонс газети «СМІЛА» від 29 січня

Черговий номер газети «Сміла» у продажу з 29 січня. На сторінках: В морозну січневу ніч 44-го. Як почалося визволення Сміли – у спогадах корінної жительки Малої Яблунівки. Довгожителі нашого краю. 98-й день народження відзначила жителька Ротмістрівки Марія Краснокуцька, 101 рік виповнилося Василю Литвиненку.


У школах Сміли призупинили навчання

Згідно з протоколом комісії ТБНС від 28.01.2020 №4 та розпорядження міського голови від 28 січня 2020 року у школах Сміли призупиняється освітній процес.


Податківці нагадують жителям Черкащанам, які доходи за 2019 рік необхідно декларувати

Головне управління ДПС у Черкаській області інформує, що з 1 січня 2020 року стартувала кампанія декларування доходів, отриманих громадянами у 2019 році.


НОВИНИ СМІЛИ ТА РЕГІОНУ НА FM-РАДІО «ТЯСМИН». ВИПУСК #6 ВІД 28 СІЧНЯ

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #6 від 28 січня


Черкащанину, затриманого у Смілі з психотропними речовинами, загрожує до 8 років ув’язнення

Прокурором Смілянської місцевої прокуратури погоджено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбачено ч. 1 ст. 307 КК України (незаконне придбання та зберігання з метою збуту психотропних речовин) 25-річному черкасцю


З першого квітня в Україні запровадять електронний лікарняний

З першого квітня 2020 року в Україні планується запровадити електронний лікарняний. Про це заявив заступник Міністра соціальної політики Олег Коваль, інформує прес-служба Черкаської ОДА.


На Черкащині цьогоріч понад дві тисячі земельних ділянок зареєстрували онлайн

У січні 2020 року до Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області надійшло 2612 заяв про державну реєстрацію земельної ділянки, що сформовані інженерами-землевпорядниками в режимі онлайн.


НОВИНИ СМІЛИ ТА РЕГІОНУ НА FM-РАДІО «ТЯСМИН». ВИПУСК #5 ВІД 28 СІЧНЯ

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #5 від 28 січня


Смілянські гімназисти побували у Верховній Раді

27 січня смілянські гімназисти 8-А класу здійснили екскурсію до Верховної Ради. «Цікаву розповідь учні почули від консультанта Верховної Ради України Анни Бакланової», розповідає на своїй Facebook-сторінці вчитель Наталія Власик.


На Смілянщині оголосять конкурс програм та проєктів для громадських організацій

Смілянська районна державна адміністрація оголошує з 1 лютого 2020 року конкурс програм (проектів, заходів), розроблених громадськими організаціями для виконання яких надаватиметься фінансова підтримка за рахунок коштів районного бюджету.