Новорічно-різдвяний шаховий турнір (відео)


На Черкащині повідомили про підозру одному із селищних голів ОТГ щодо розтрати бюджетних коштів

Працівники Управління стратегічних розслідувань спільно зі слідчим управлінням поліції Черкащини та за процесуального керівництва прокуратури області задокументували факт розтрати коштів місцевого бюджету селищним головою однієї із ОТГ Смілянського району.


Волейбольний турнір розпочато (Відео)


У Смілі стартував Чемпіонат «Патріоти Смілянщини – рідній Україні»

18 січня у спортивній залі ліцею «Лідер» відбувся І тур та урочисте відкриття Відкритого Чемпіонату м. Сміла з волейболу «Патріоти Смілянщини – рідній Україні»


Майже двісті осіб госпіталізували смілянські медики за тиждень

За тиждень населення Сміли поповнилося 2 новонародженими. Про це інформують у відділі охорони здоров’я. З 13 до19 січня у пологовому відділенні міської лікарні народилися дівчинка та хлопчик.


Смілянські школярі стали учасниками зимової школи лідерів у Яремчі

Якими якостями повинна бути наділена людина, що веде за собою, вміє брати на себе відповідальність, відстоює свою точку зору? Усі ці питання обговорювалися під час зимової школи лідерів у місті Яремче.


Фітосанітари попереджають про зростання кількості гризунів на полях Черкащини

Погодні умови зими і відсутність снігового покриву сприяють життєдіяльності мишоподібних гризунів. У заселених гризунами багаторічних травах, неорних землях виявлено 4-6 колоній з 2-5 жилими норами в кожній.


Майже триста смілян виявили бажання скласти цьогоріч пробне ЗНО

До 24 січня триватиме реєстрація осіб для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні. В Черкаській області, станом на 17 січня вже подали заявки 4576 учасників.


На Черкащині знизилися споживчі ціни

Споживчі ціни в Черкаській області в грудні 2019 р. порівняно з попереднім місяцем знизилися на 0,6%. Про це інформують у головному управлінні статистики у Черкаській області.


У перший день учителі подали 544 заявки на сертифікацію

У перший день реєстрації для участі у сертифікації Український центр оцінювання отримав 544 заяви від учителів початкових класів.