Щедрує “Заграва” (відео)


ПРОГНОЗ ПОГОДИ на 12 січня

Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер північно-західний, західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-5º морозу, вдень 0-5º тепла На 13-14 січня Мінлива хмарність. Без опадів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 1..-4º, вдень 1..6º.


Січневі майстер-класи для освітян (відео)


Інформація для роботодавців

Черкаське обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів інформує: Згідно вимог ст.19 Закону України “Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні” для підприємств, установ та організацій, у тому числі підприємств, організацій громадських організацій осіб з інвалідністю, фізичних осіб, які використовують найману працю, установлюється норматив робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю у розмірі чотирьох […]


Запрацювала інтерактивна мапа для учасників АТО/ООС

В області запрацювала інтерактивна google-мапа для посилення комунікації учасників ООС/АТО з органами державної влади та місцевого самоврядування. Її розробили фахівці обласного контактного центру за дорученням очільника області. Мапа розміщена на офіційному сайті Черкаської ОДА в розділі «Черкаський обласний контактний центр».


“Зворотний зв’язок” від письменниці Ніни Корсунь (відео)