Зимова казка – для гарячих сердець

Учні початкової школи гімназії побували на виставі Черкаського обласного музично-драматичного театру “Снігова королева”.


Метеорологи розповіли, якої погоди чекати на Смілянщині 26 січня

За інформацією метеостанції Сміла, завтра, 26 січня, на Смілянщині очкується хмарна погода з проясненнями, без  опадів. Вітер західний, 3-8 м/с.


У Черкаському районі знайшли вибухонебезпечний предмет

24 січня сапери аварійно-рятувального загону спеціального призначення отримали повідомлення про виявлений вибухонебезпечний предмет


Завершилась реєстрація учасників пробного ЗНО 2020 року

В Україні завершилась реєстрація учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року. Про це інформує osvita.ua.


У коледжі харчових технологій гасили умовну пожежу

24 січня у Смілянському коледжі харчових технологій рятувальники Смілянської пожежно-рятувальної частини спільно з колективом коледжу провели протипожежне тренування.


Правоохоронці Черкаської області підбили підсумки роботи за 2019 рік

В Головному управлінні Національної поліції Черкаської області відбулася нарада. Тут підбили підсумки роботи за 2019 рік


У Смілянській прокуратурі відкрили «гарячу лінію»

У Смілянській місцевій прокуратурі провели засідання міжвідомчої робочої групи з виявлення, розкриття та розслідування правопорушень у лісовій галузі.


У Смілянському управлінні Держпродспоживслужби звітували про результати роботи

Впродовж 2019 року фахівці Смілянського управління Держпродспоживслужби провели заходи щодо провадження адміністративних послуг.


Школярів запросили на зустріч із письменницею Лілією Блискавицею

Цього року Черкащина відзначатиме 125 річницю з дня народження видатного українського письменника Тодося Осьмачки.