Депутатська комісія розглянула проекти рішень (Відео)


НОВИНИ СМІЛИ ТА РЕГІОНУ НА FM-РАДІО «ТЯСМИН». ВИПУСК #6 ВІД 21 СІЧНЯ

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #6 від 21 січня


Патрульні затримали молодиків, які відібрали в черкащанина телефон

Патрульні отримали повідомлення про те, що на бульварі Шевченка, поруч торговельного центру в Черкасах, двоє чоловіків погрожуючи заявнику, заволоділи його телефоном та пішли в бік Будинку торгівлі.


В обласному Департаменті розповіли, чи вистачить цього року черкащанам пшениці на хліб

Не звичний температурний режим і відсутність снігового покриву в першій половині зими  побили всі існуючі рекорди аномальних явищ за всі часи метеорологічних спостережень.


НОВИНИ СМІЛИ ТА РЕГІОНУ НА FM-РАДІО «ТЯСМИН». ВИПУСК #5 ВІД 21 СІЧНЯ

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #5 від 21 січня


Торік майже дві сотні дітей з інвалідністю одержали реабілітаційні послуги

Механізм забезпечення реабілітаційними заходами дітей з інвалідністю за принципом «гроші ходять за людиною» продовжує діяти і цього року.


На Черкащині зміниться характер погоди

Під натиском глибокої улоговини північно-атлантичного циклону погожий антициклон відійде на південь, за межі країни. Тому характер погоди зміниться.


Мінсоцполітики платитиме ОТГ за надані соцсервіси

У 2020 році Міністерство соціальної політики України платитиме об’єднаним територіальним громадам за надані населенню соціальні сервіси. На це у бюджеті відомства закладено 150 млн грн.


До кінця доби на Черкащині очікується сильний вітер

Черкаський обласний гідрометцентр передає попередження про небезпечні метеорологічні явища. В найближчі півгодини з утриманням до кінця доби 21 січня 2020 року в Черкаській області та м. Черкаси очікуються пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності, ЖОВТИЙ).


Понад 35 тисяч декларацій подали черкащани за минулий рік

Загалом за 2019 рік черкащани подали 35 326 декларацій про майновий стан та доходи. Зокрема 6 861 особа подала декларації після граничного терміну (після 1 травня 2019 року).