«Зігріймо душі»

22 листопада відбулась міська акція «Передай свічку пам’яті» до Дня пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років,


Під час пожежі загинуло двоє

Як інформує ДСНС у Черкаській області, вчора о 14.00 в селі Велика Яблунівка у житловому будинку по вулиці Горького сталася пожежа.


ЧОЛОВІК ДОБРОВІЛЬНО ЗДАВ ЗНАЙДЕНІ ПАТРОНИ

До чергової частини лінійного відділу на ст. ім. Т.Шевченка звернувся 46-річний житель м. Сміла та добровільно здав 12 набоїв калібру 5,45 мм.


Згідно з новими тарифами, в середньому вартість тепла в Україні в розрахунку на 1 кв м становитиме 10-11 грн

Як повідомляє прес-служба Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ), послуга з централізованого опалення


Шевченківські вагонники відремонтували більше тисячі вагонів

За 10 місяців поточного року на Одеській залізниці відремонтовано майже 7 тисяч вантажних вагонів, повідомляє прес-центр Одеської залізниці.


Цього тижня відключатимуть електроенергію

Перелік вулиць по місту, на яких будуть відключати електроенергію в зв’язку з капітальним ремонтом і розчисткою зелених насаджень та ремонтом трансформаторних підстанцій з 25 листопада:


Чистка «Купальні» графів Бобринських та графського парку

Історичною пам’яткою нашого міста є парк графів Бобринських та «Купальня», яка знаходиться біля стадіону «Авангард». Вже кілька десятків років студентський та викладацький колектив Смілянського технікуму харчових технологій НУХТ намагається піклуватися про ці місця.