Сміляни серед переможців обласного військово-патріотичного конкурсу „Бійці „Другого” фронту”

За підсумками обласного військово-патріотичного конкурсу „Бійці „Другого” фронту”, присвяченого 70-ій річниці визволення Черкащини від фашистських загарбників, пошукова група „Відкриті серця” ЗОШ №11 за роботу „Героїня Аджимушкайських каменоломень” (керівник Хижкіна Л.В.) визнана переможцем.


На Смілянщині вирішили провести агрохімічну паспортизацію земель

Рішення було ухвалене на засіданні колегії райдержадміністрації 30 жовтня. Начальник управління Держземагенства у Смілянському районі Азер Мірзоєв розповів про роботу свого управління щодо раціонального використання та охорони земель.


Наталья Яшвиль возродила Сунки, вдохнула в них жизнь

28 декабря 1861 года в Петербурге в семье генерал-лейтенанта Григория Филипсона родилась дочь Наташа. Родители дали девочке разностороннее образование — внача¬ле дома, потом в пансионе. Затем она училась вокалу в Петербургской консерватории и брала уроки живописи у знаменитого художника Павла Чистякова.


«Смілянський машбуд» має можливості виконувати замовлення для потреб оборони України

Одним із перспективних підприємств Смілянщини є ПАТ «Смілянський машинобудівний завод», який виробляє обладнання для харчової, хімічної промисловості та залізничного транспорту. Вже 50 років завод є одним із провідних виробників обладнання для хлібопекарської промисловості в Україні.


Виставка майбутнього дизайнера

З дитинства Вікторія Мірошніченко мала художню уяву, почуття смаку, обожнювала малювати, ліпити, створювати різноманітні макети, фантастичні форми.


У Смілі – мітинг під ОВК

У суботу близько 50 осіб зібралися під стінами ОВК № 198 у Смілі. Серед мітингувальників – активісти “Правого сектора”, “Свободи”, а також бійці батальйону спеціального призначення “Січ”, повідомляє vikka.ua Тут були присутні народні депутати від ВО “Свобода” Юрій Сиротюк та Андрій Іллєнко. Як розповів у коментарі vikka.ua депутат Черкаської міської ради від ВО “Свобода” Ярослав […]