НВПП “СЕМЗ” погасив борги по зарплаті

В ОДА викликали представників найбільших підприємств-боржників, повідомляють обласні ЗМІ.


Конкурс читців «З любов’ю до України» до Дня Гідності та Свободи

Сьогодні у бібліотеці Смілянської ЗОШ № 10 пройшов конкурс читців «З любов’ю до України», приурочений до Дня Гідності та Свободи.


Мінсоцполітики України збирає кошти для переселенців та учасників АТО

З метою реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 01.10.2014 № 535 «Про затвердження Порядку використання коштів, що надійшли від фізичних та юридичних осіб для надання одноразової грошової допомоги постраждалим


ПЕРЕДАЙ СВІЧКУ ПАМ’ЯТІ

22 листопада – День пам’ті жертв голодоморів. У Смілі відбудуться такі заходи: 10.00 – Мітинг-реквієм пам’яті жертв голодомору на кладовищі «Орел» 16.00 – Акція «Передай свічку пам`яті» на центральній площі 16.00 – Акція до Дня пам’яті жертв голодомору і політичних репресій в Україні «Запали свічку» у Будинку культури ім. Т. Шевченка, клубі Малої Яблунівки


Збив смілянку на пішоходному переході

20 листопада, близько 17.00 год., в м. Сміла по вул. Свердлова, водій автомобіля «ВАЗ-2105», 36-річний житель м. Сміла, скоїв наїзд на пішохода,


Щоб не ганьбити нашу солов’їну мову

19 листопада у ЗОШ №6 було проведене перше засідання Школи педагогічної майстерності вчителів української мови шкіл нашого міста, організоване її керівником Г.Я.Дудник.


Пасажири стали їздити менше

Як повідомляє управління статистики у Смілянському районі, за січень–жовтень цього року підприємствами транспорту перевезено 5439,3 тис. тонн вантажів, що на 7,6% менше від обсягів 2013р.


КВК відзначили День студента у Смілі

За традицією Смілянський технікум харчових технологій відсвяткував Міжнародний день студента у міському будинку культури.


Тренінг про шкідливі звички та шляхи їх подолання

В рамках міського етапу Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене» проведено тренінг «Шкідливі звички та шляхи їх подолання» з учнями спеціалізованої ЗОШ № 5.


Молодь знайомилася з роботою прокуратури

З метою профілактики правопорушень серед дітей, своєчасного виявлення фактів насилля над ними, та ознайомлення молоді з роботою представника правоохоронного органу, проведено зустріч з школярами Балаклеївської ЗОШ № 2 Смілянського району.