Привітали матір-героїню

Почесне звання «Мати-героїня» присвоєно 95 жінкам Черкаської області. Є серед них і три смілянки: Теліженко Людмила Степанівна, Зінченко Валентина Віталіївна та Шляхова Іраїда Миколаївна.


Команда Черкаської області завоювала 14 золотих медалей

7-9 листопада в м. Дніпропетровськ пройшов десятий Кубок України з фунакоші шотокан карате.


Штормове попередження на завтра

Як повідомляє Черкаський гідрометцентр, завтра, 20 листопада пориви вітру 15-20 м/с, вночі та вранці місцями по області сильні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь


МОЖЛИВІ АВАРІЙНІ ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРИКИ

Відповідно до вимог факсограми ДП «НЕК Укренерго» №01/06-1-1-1/12255 від 29.10.2014 року, у зв’язку із значним спрацюванням вугілля зі складів ТЕС внаслідок відсутності його поставок, в умовах дефіциту гідроресурсів та неможливістю при цьому ДП «Енергоринок» сформувати збалансований графік навантаження, з 30.10.2014 р. можливе застосування графіків аварійних відключень


Депутати зібралися на позачергову сесію

У вівторок відбулася 58 позачергова сесія, на яку зібралося 30 депутатів. На порядку денному було два питання, але звернення депутатів розширили порядок денний.


БЕСІДУ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ПРОВЕЛИ ТРАНСПОРТНІ ПРАВООХОРОНЦІ

Працівники відділення кримінальної міліції у справах дітей лінійного відділу на ст. ім. Т.Шевченка відвідали ЗОШ № 16 та розповіли про небезпеку шкідливих звичок.