У Смілі рятувальники дістали водія із “Таврії” після ДТП

У Смілі рятувальники деблокували з авто постраждалого у ДТП. 08 листопада близько 19 години на вулиці Леніна за участю двох автомобілів “ЗАЗ-1102 “Таврія” та мікроавтобуса “Volkswagen LT 28” сталася дорожньо-транспортна пригода, – повідомила прес-служба Управління ДСНС України у Черкаській області.


Смілянин знайшов предмет схожий на гранату

У Смілі на території домоволодіння знайдено вибухонебезпечний предмет. 08 листопада на відкритій території приватного домоволодіння по вулиці Леваневського під час проведення земляних робіт господар помітив невідомий предмет схожий на гранату. Після огляду рятувальники ідентифікували знахідку як гранату РГД-33 часів війни, повідомляє управління ДСНС України в Черкаській області.


У Кам’янці може з’явитися сонячна електростанція

Потенціал сонячної енергії на Черкащині, за висновком фахівців, досить вагомий. Щоправда використовують поки незначну його частину. А це міг би бути вагомий додаток до наявних традиційних ресурсів.


Дізнайтесь цікаві факти про мову у День української писемності та мови

15 цікавих фактів про українську мову


Президент звільнив начальника СБУ Черкащини

Президент України Петро Порошенко звільнив Олега Вікторовича Котляра з посади начальника Управління Служби безпеки України в Черкаській області.