Лікарі закликають бути обережними під час літнього відпочинку (відео)


Невиправний: торговця наркотиками посадили під домашній арешт, а він продовжив свою торгівлю

У суді доведено вину 33-річного черкасця у збуті наркотичних та психотропних речовин. Слідством встановлено, що чоловік у грудні 2019 році зберігав за місцем проживання з метою збуту наркотичні засоби та психотропні речовини


За добу рятувальники ліквідували три пожежі сміття

За минулу добу рятувальники Черкащини ліквідували три пожежі на відкритих територіях. Так, у селищі Єрки Звенигородського району, виникла пожежа на місцевому сміттєзвалищі.


За перше півріччя черкащани сплатили майже 8,5 млрд гривень податків, зборів та платежів

Як повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Сергій Гришко, платниками Черкаської області за I півріччя 2022 року до бюджетів усіх рівнів сплачено 8,4 млрд грн податків, зборів та платежів.


Де у Смілі можна отримати психологічну допомогу та консультації?

Війна принесла багато страждання в нашу країну. Безліч людей стикнулися з жорстокістю країни-агресора та покинули свій дім в пошуках безпечного місця.


За систематичні крадіжки в магазинах чоловіка засудили до 5 років ув’язнення

Черкаською прокуратурою підтримано публічне обвинувачення в кримінальному провадженні щодо жителя Черкаського району за обвинуваченням у вчиненні повторних крадіжок в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України).


Чоловік залишив товаришу машину на ремонт, а той автівку продав

27-річний уманчанин звернувся до районного управління поліції 14 червня. Він розповів, що коли виїздив з міста залишив товаришу на зберігання свій транспортний засіб.


Українським захисникам передали зі Сміли комплекти літньої військової форми

Щоразу допомагаючи нашим захисникам – ми наближаємо Перемогу. Службовці ЗСУ отримають тридцять комплектів літньої військової форми. Нові футболки, куртки, штани та тактичні панами отримають бійці окремої десантно-штурмової бригади. Допоміг цим військовослужбовцям смілянський підприємець Віталій Лисенко, повідомила голова Черкаської РВА Валерія Бандурко. Зручність, міцність, комфорт і надійність військового одягу є запорукою належного виконання бойових завдань. – […]


Смілянину дали шанс виправитися, а він продовжив красти

За принципової позиції прокурорів Смілянської прокуратури міськрайонним судом засуджено до позбавлення волі на 5 років 1 місяць чоловіка, який обвинувачувався у спричиненні повторних крадіжок.


Тривалість відпусток освітян відновлено

Верховна Рада ухвалила законопроект, що врегульовує питання тривалості відпусток педагогічних і науково-педагогічних працівників.