Зупиняв “попутку”: у столиці загадково зник учасник бойових дій, який їхав у Смілу. Фото

У Києві за загадкових обставин ще 4 червня зник учасник бойових дій, смілянин Андрій Володій, 1977 року народження. Про це повідомляє Obozrevatel.com.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #6 від 9 червня


На лаві підсудних – водій, який насмерть збив велосипедиста

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за порушення правил безпеки дорожнього руху, особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.


У Смілі визначили переможців творчого конкурсу «Жінка – восьме диво світу»

За сприяння відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту у Смілі завершився міський конкурс творчих робіт молоді «Жінка – восьме диво світу».


Черкащани залучили на енергоефективність 5,8 млн грн за «теплими кредитами»

Цьогоріч у травні уповноважені банки (АТ Ощадбанк, АБ Укргазбанк, АТ Укрексімбанк) видали жителям Черкащини 153 кредити на загальну суму 5,8 млн грн.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #5 від 9 червня


Липнева спека на Черкащині утримається до кінця тижня

Черкащину заполонила липнева спека. Із 5 червня розпочалося метеорологічне літо. Воно, до речі прийшло із затримкою на три тижні.


Водій напідпитку влетів у бордюр, а потім в дерева

8 червня у Черкасах на вулиці Гагаріна автомобіль Volkswagen Passat влетів у бордюр і після цього — у насаджені три дерева.


У Смілі кілька ночей не буде Інтернету

У ніч з 15-го на 16-е червня, з 19-го на 20-е червня, з 22-го на 23-е червня та з 25-го на 26-е червня 2020 року будуть проводитись планові роботи із заміни магістрального обладнання


З початку року у Смілі зафіксували 21 випадок нападу тварин на людей

Станом на 1 червня 2020 року в Смілі лабораторно підтверджені 2 випадки захворювання на сказ тварин, які не були щеплені проти цього захворювання.