Поліцейські за кілька годин відшукали чоловіка, який пограбував жительку Смілянського району

Подія трапилася 18 червня. Про пограбування до поліції повідомила потерпіла. Жінка розповіла, що до неї у хвіртку постукав незнайомий чоловік.


На Черкащині два автомобілі внаслідок ДТП опинилися у кюветі

О 10:25 в диспетчерську обласного центру ектренної допомоги надійшов виклик про аварію на трасі від Лисянки до села Почапинці.


Рибалки-порушники завдали шкоди майже на 20 тисяч гривень

20 червня на Кременчуцькому водосховищі викрили чергових порушників. Рибалки виловили понад сотню рибин, загальною вагою 30 кг.


Під час перевірки легальності перевезень в області склали 66 прокотолів на порушників

На Черкащині завершилася перша декадна перевірка після послаблення карантинних обмежень нелегальних пасажирських перевізників.


За добу на Черкащині COVID-19 виявили ще у 7 осіб

Як інформують у МОЗ, 20 червня в Україні 35 825 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 994 летальні, 16 406 пацієнтів одужало.


На Черкащині смертність майже в три рази перевищує народжуваність

За повідомленням Головного управління статистики упродовж січня–квітня 2020р. чисельність населення Черкаської області зменшилась на 4266 осіб.


На Смілянщині проведуть роз’яснювальну кампанію щодо біометричних документів

Із нагоди Всесвітнього дня біженців, який на календарі відзначають 20 червня, начальник Смілянського районного відділу управління міграційної служби Тетяна Нестеренко провела робочу зустріч з головними спеціалістами відділу правопросвітництва


Подякували працівникам міської поліклініки (Відео)


Смілянські вчителі постійно вчаться, щоб бути кращими для дітей

Карантин, який розпочався в Україні 12 березня став серйозним викликом за останні роки для всіх учасників освітнього процесу: учнів, батьків та вчителів.