Суд по Карпенку (“Енергоінвест”) знову відкладено (Відео)


Сезон полювання на пернату дичину. Що варто знати мисливцям Черкащини?

Держекоінспекція нагадує, що 10 серпня на Черкащині розпочинається сезон полювання на пернату дичину. Згідно спільного рішення користувачів мисливських угідь


На Черкащині пануватиме помірно-тепла погода

Як інформує Черкаський обласний гдрометцентр, Черкащина опинилася в теплій частині активного циклону, який переміщується з Шотландії на Центральну Росію.


За півроку на Черкащині сталося понад 3,5 тисячі крадіжок

За повідомленням прокуратури Черкаської області протягом січня– червня 2019р. обліковано 8530 кримінальних правопорушень, з них тяжких та особливо тяжких – 33,3%.


У Смілянській місцевій прокуратурі підбили підсумки роботи за перше півріччя

На виконання положень Конституції України, Закону України «Про прокуратуру», законів України та відомчих нормативно-правових актів Смілянською місцевою прокуратурою вжито комплекс заходів


Жителів Черкащини попереджають про грозу та сильний вітер

Завтра на Черкащині пануватиме гроза. Черкаський обласний гідрометцентр передає попередження про небезпечні метеорологічні явища.


9 серпня прийом громадян проведе заступник міського голови Олег Черненко

Згідно з графіком прийому смілян  9 серпня з 11.00 до 12.30 особистий прийом громадян проведе заступник міського голови Олег Федорович Черненко.


Електронний кабінет роботодавця: переваги використання

У час стрімкого розвитку інформаційних технологій,  Державний центр зайнятості активно впроваджує в роботу  електронні сервіси, що дозволяють підвищити якість та рівень комунікації


10 серпня на Черкащині розпочнеться сезон полювання на пернату дичину

У Черкасах відбулася нарада з користувачами мисливських угідь області та мисливствознавцями держлісгоспів. На початку засідання розглянули результати обліку пернатої дичини в мисливських угіддях області.


Майже 27 тисяч громадян замовили на Черкащині витяг із ДЗК через веб-сайт Держгеокадастру

На сьогодні в Черкаській області державні кадастрові реєстратори опрацювали 26966 заяв, які надійшли від громадян через мережу Інтернет.