Маршрути №3 і №37 продовжили на 3 місяці (Відео)


З 1 серпня міжнародні перевезення домашніх тварин здійснюються виключно за паспортами встановленого зразка

До уваги власників домашніх тварин (котів, собак), які здійснюють міжнародні перевезення своїх тварин! З 1 серпня 2019 року відомості паспортів на тварин не встановленого зразка при перетині державного кордону не братимуться до уваги.


Стан виплати заробітної плати у Черкаській області

Впродовж червня 2019р. загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати в економіці Черкаської області зменшилась на 0,1 %, або на 43,7 тис.грн.


Розпочалося друге коло відкритого Чемпіонату Сміли з футболу серед аматорських команд

Завершилися перші матчі другого кола відкритого Чемпіонату м. Сміла з футболу 2019 року серед аматорських команд. Нагадаємо, нині за першість змагаються 6 команд


За тиждень на Черкащині сталося 75 надзвичайних подій, в яких постраждала 21 людина

Впродовж минулого тижня (з 29.07 по 04.08) в Черкаській області зареєстровано 75 надзвичайних подій, під час яких загинули 6 громадян, ще 15 отримали травми.


На Черкащину повернуться спекотні дні

Після липневої погодної плутанини всі сподівалися на серпень з його атмосферною стійкістю. Але він, як і його попередник, проявляє неврівноважений характер.


Завтра у Смілі тимчасово не буде світла

Смілянський міський район електричних мереж проводить планові ремонтні роботи. Завтра, 6 серпня, світло відключать у Смілі на пров. Механічний 14-38,17-31, вул. Алатирська 17


Жителів Черкащини попереджають про грози та пориви вітру

Черкаський обласний гідрометцентр передає попередження про небезпечні метеорологічні явища на території Черкаської області.


У Тясмині знову загинула риба

Загиблого малька риби біля берега річки Тясмин у Смілі виявили відпочивальники одного із місцевих пляжів. З’ясувати причини мору узялася комісія, створена органами міської влади.


У трьох селах Смілянського району тимчасово не буде світла

Смілянський район електричний мереж проводить планові ремонтні роботи. Завтра, 6 серпня, світло відключать у селах Костянтинівка, Будки та Балаклея.