Черкаські рятувальники нагадують, як вберегтися від травм під час ожеледиці

Управління ДСНС у Черкаській області закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки під час перебування на вулиці та на дорозі.


Різдвяні свята на Смілянщині будуть із морозами

За інформацією метеостанції Сміла, система циклонів, один з яких з Мінська перемістився на Київ, постачають в наші широти арктичне повітря. Тому, маємо морози на Різдвяні свята.


Христос Рождається!

Знову різдвяні дзвони проголосили про народження Младенця Христа! Дзвони знову закликають християн усвідомити велике значення істинної віри в народження добра і справедливості.


За погодою на Святвечір підмічають, яким буде урожай влітку

На Святвечір, 6 січня, примічали після вечері, яка погода. Виходили на подвір’я і дивилися на небо. Чисте і зоряне небо на Святвечір передвіщало сухе літо, неврожай


МОЗ: У Державному бюджеті на 2019 рік на охорону здоров’я передбачено 95,08 млрд грн

У Державному бюджеті на 2019 рік на охорону здоров’я виділено 95,08 млрд грн. Це на 10% більше, ніж у 2018 році. Додаткові кошти спрямовані на забезпечення необхідних змін у медичній сфері в Україні.


У Різдвяні свята на Черкащині безпеку громадян забезпечуватимуть близько 400 правоохоронців

У Різдвяну ніч та під час святкових вихідних працівники поліції працюватимуть у посиленому режимі для забезпечення належного правопорядку та безпеки громадян.


Оплата за навчання в аспірантурі. Чи є податкова знижка?

Смілянське управління ГУ ДФС у Черкаській області повідомляє, що право платника податку на податкову знижку, підстави для її нарахування, перелік витрат, дозволених до включення до податкової знижки