Музична вітальня із “Загравою” (Відео)


Якої погоди чекати на Смілянщині 10 січня?

Проникнення холоду далеко на південь зумовило утворення циклону над Балканами. Прогноз погоди на 10 січня. Хмарно. Невеликі сніг та мокрий сніг.


На Черкащині з’явився ще один нагородний знак

В управліні містобудування та архітектури Черкаської обласної державної адміністрації розробили відзнаку з нагоди ювілею області, що відзначався 7 січня.


На 6 вулицях та провулках Сміли завтра не буде світла

Смілянський міський район електричний мереж проводить планові ремонтні роботи. Тож, 10 січня грудня тимчасово світло відключать на вул.Соборна (5-71; 6-42), пров.Сенатора


На ринку електропостачання відбулися зміни (Відео)


Жителів Черкащини просять бути пильними

Управління Служби безпеки України у Черкаській області закликає жителів області співпрацювати, задля попередження проявів тероризму. З метою недопущення диверсій, терористичних актиів


В області по допомогу в пункти обігріву звернулося вже 139 осіб

Станом на 9 січня в області розгорнуто 251 пункти обігріву, в яких можна не лише зігрітися, а й отримати гаряче харчування.


Кому не потрібно платити судовий збір?

Згідно зі статтею 5 Закону про судовий збір від сплати судового збору під час розгляду справи в усіх судових інстанціях звільняються понад 20 категорій позивачів. 


“Укрпошта” попереджає про затримки доставки пошти

Сьогодні “Укрпошта” повідомила, що відбуваються затримки доставки пошти в декількох областях, у Черкаській зокрема.


Метеорологи попереджають про ускладнення погодних умов 10 та 11 січня

За інформацією Укргідрометцентру, 10-11 січня в Україні очікується ускладнення погодних умов, зокрема, хуртовини, значний мокрий сніг, ожеледць, місцями дощ.