До Дня міста хочуть мати Славень Сміли. Оголошено конкурс. Долучайтеся!

Положення про конкурсна кращий проект Гімну міста Сміла: Відкритий конкурс на написання проекту Гімну міста Сміла проводиться з метою створення Гімну міста Сміла та виявлення і популяризації творчого потенціалу мешканців міста. Організатором конкурсу є виконавчий комітет Смілянської міської ради. Визначення переможця міського відкритого конкурсу на написання проекту Гімну міста Сміла проводить конкурсна комісія, затверджена розпорядженням […]


У Смілі відбувся випускний вечір робітничої молоді

30 червня в ДНЗ «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» відбулися урочистості з нагоди завершення навчання та вручення випускних документів випускникам 2017 року. Теплі слова з найкращими побажаннями випускникам навчального закладу прозвучали від адміністрації, педагогічних працівників закладу та представників Смілянського коледжу харчових технологій, Харківського індустріально-педагогічного коледжу, представника «Ірпіньспецтехніка» Олександра Степовенка.


Штормове попередження по м. Сміла та Смілянському району

За даними Черкаського обласного центру з гідрометеорології, у найближчі 2 години 01.07 з утриманням вночі 02.07 очікуються грози, пориви вітру 15-20 м/с.


У Смілі відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Таланти багатодітної родини» (Відео)

Талановиті родини зібрав обласний фестиваль на головній сцені міста. Вони продемонстрували свою творчість у різних видах мистецтва. На великому сімейному святі побували і наші кореспонденти.


Податківці про зміни у Положенні про реєстрацію платників податку на додану вартість

Смілянська ОДПІ повідомляє, що 12.05.2017 року набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 17.03.2017 року № 368 «Про затвердження Змін до Положення про реєстрацію платників податку на додану вартість» (далі – Наказ № 368), який вніс зміни до наказу Міністерства фінансів України від 14.11.2014 року № 1130.