Кабінет Міністрів затвердив перелік та склад госпітальних округів Черкащини

У розпорядженні Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 року №471-р. “Про затвердження переліку та складу госпітальних округів Черкаської області” № 471-р — редакція від 12.07.2017, йдеться про затвердження переліку та складу госпітальних округів Черкаської області згідно з додатком. 1. Черкаський госпітальний округ – всі заклади охорони здоров’я, що забезпечують надання вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги […]


Верховна Рада України ухвалила Проект Закону про пенсійну реформу в першому читанні

13 липня Верховна Рада на засіданні ухвалила за основу Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій, внесений Кабінетом Міністрів України. За відповідне рішення проголосували 282 народні депутати.


У Смілянському лісгоспі побували понад півтори сотні дітей

Днями у структурних підрозділах Смілянського лісгоспу побували понад півтори сотні дітей різного віку та їх педагоги-наставники ­з церковного православного табору “Надія”, що діє при Михайлівській церкві у місті Городище. Щоб ознайомитися з веденням лісового господарства, особливостями вирощуванням лісу та головними складовими професії лісівника, гостей запросили до Городищенського й Мліївського лісництв.


До 1 серпня фізичні особи мають сплатити суми податкових зобов’язань

Смілянська ОДПІ нагадує платникам, що відповідно до п. 179.7 ст. 179 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) фізична особа зобов’язана самостійно до 1 серпня року, що настає за звітним, сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену в поданій нею податковій декларації.