Штормове попередження по Черкаській області

За даними Черкаського обласного центру з гідрометеорології, вночі та вранці 30.07 очікуються пориви вітру 15-20 м/с.


Увага! Орієнтування! Шановні громадяни!

22.07.2017 по вул. Михайла Яхненка (Кіровоградській), в м. Сміла у власному домоволодінні було виявлено труп громадянина Я. з тілесними ушкодженнями. По даному факту Смілянським відділом поліції ГУНП в Черкаській області відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. При огляді місця події вилучено кепку червоного кольору з написом «BOY», що можливо належить зловмиснику. Смілянський […]


XLVIII сесія міської ради (відео)

XLVIII сесія міської ради


У Смілі велосипедист потрапив у ДТП

27 липня, близько 18.20 год., в м. Сміла по вулиці Незалежності 41-річний водій автомобіля “Honda Accord”, житель Сміли, не врахував дорожню обстановку та скоїв наїзд на 66-річного велосипедиста, жителя Смілянського району. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди велосипедист зламав ногу та доставлений до Смілянської ЦРЛ, повідомляє управління безпеки дорожнього руху ДПД Національної поліції України.


Сина Героя України Євгена Войцехівського привітали з днем народження (відео)

Сина Героя України Євгена Войцехівського привітали з днем народження


Черкаські поліцейські виявили цех, де перебивали номери автомобілів

Номери перебивали на престижних іномарках з іноземною реєстрацією з метою подальшої реалізації на території України, як двійника. Під час обшуків виявлено автомобіль престижного класу з перебитими номерами, пристрій для приглушення радіозв’язку, який використовують під час викрадення автомобілів та пакет з марихуаною. Відкрито ряд кримінальних проваджень.