БАТОНИ ВИПІКАЮТЬ У ФОРМІ З ЛОЗИ

Де саме? У сучасній приватній пекарні села Будки. Розпочали цю справу сім років тому, викупивши приміщення напівзруйнованого магазину. На сьогодні асортимент хлібобулочних виробів налічує понад 20 позицій. Особливим попитом користуються, зокрема, батони, які випікають у спеціальній формі з… лози. Запозичили технологію у майстрів-хлібопекарів Західної України. Смачна продукція відзначена багатьма дипломами. У цьому неабияка заслуга технолога Любові Пирогової, яка у свій час працювала на Смілянському хлібокомбінаті.
Андрій Глущенко

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.