За позовами прокурорів у власність громад повернуто землі, вартістю 27 млн грн

Судами задоволено ряд позовів про припинення права власності та повернення з незаконної оренди земельних ділянок загальною площею 185 га, вартість яких сягає 27 млн грн.


Смілянська молодь має змогу взяти участь у Національній програмі ВідНОВА:UA

Міністерством молоді та спорту України спільно з партнерами у 2023 році продовжено роботу щодо реалізації Національної програми залучення молоді до відновлення України ВідНОВА:UA


Горе-водій постав перед судом

За процесуального керівництва прокурорів Смілянської прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно жителя Черкас, який пропонував неправомірну вигоду службовій особі


Поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють у серії крадіжок

Із червня до поліції надійшло 29 заяв про крадіжку та одна заява про грабунок від адміністраторів торгівельних закладів в Умані.


Повідомлено про підозру чоловіку, який переховувався від працівників ТЦК та правоохоронців

За процесуального керівництва прокурорів Корсунь-Шевченківського відділу Смілянської прокуратури місцевому жителю повідомлено про підозру в ухиленні від призову на військову службу.


Засідання опікунської ради

29 серпня відбулось засідання опікунської ради з питань опіки та піклування над повнолітніми недієздатними особами та особами дієздатність яких обмежена.


Чоловік ножем вбив знайомого

За публічного обвинувачення прокурорів Золотоніської прокуратури засуджено 52-річного жителя одного із сіл Золотоніського району, який вбив свого знайомого.


Головне із засідання 68-ї сесії міської ради

30 серпня у малій залі Будинку рад відбулася 68 сесія міської ради. На початку засідання голова Смілянської міської виборчої комісії Юрій КАРАВАЄВ зачитав постанову щодо реєстрації депутата


СЛАВА ЗСУ!

Посилання


Сміляни серед переможців Всеукраїнського конкурсу талантів

Напередодні Дня Незалежності України відбувся Всеукраїнський багатожанровий дистанційний конкурс талантів “І Слава, і Воля…” від ГО “Долина творчості та майстерності Т&А” (м. Хмельницький).