У Смілянському дитячому будинку-інтернаті запрацював комп’ютерний клас

У Смілянському дитячому будинку-інтернаті повноцінно запрацював комп’ютерний клас. Тепер підопічні та вихованці мають змогу долучитися до цікавого світу інформаційних технологій.


Засідання постійних комісій

Постійною комісією міської ради з питань місцевого самоврядування, депутатської діяльності, законності, запобігання корупції, надзвичайних ситуацій під головуванням Марини ФЕДОРЕНКО


У Смілі визначили кращих гравців у шахи та шашки

Упродовж тижня в міському Будинку культури відбулися Відкриті змагання з шашок і шахів серед дітей, молоді та дорослих до Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України.


У Будинку рад відбулися комісії, де розглянули питання щодо освіти, ЖКГ та землі

Постійною комісією міської ради з питань освіти, молоді та спорту, культури, охорони здоров’я, соціального захисту, засобів масової інформації під головуванням Іоланти ДЯКОН


За тиждень на Черкащині збільшилася захворюваність на гострі кишкові інфекції

За результатами щотижневого моніторингу інфекційної захворюваності, який провели фахівці ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ», в області зареєстровано 53 випадки захворювань на гострі кишкові інфекції.


Стартував щорічний конкурс історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці

Стартував Третій  конкурс історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці». Про це, зокрема, інформують у поліції Черкащини.


Рятувальники ліквідували 6 пожеж на відкритій території

Зокрема, на Звенигородщині горіли суха рослинність та сміття. У селі Гордашівка, пожежа сухостою охопила площу 700 метрів квадратних.


Четверо черкащан вибороли нагороди всесвітньої літньої Гімназіади з боксу

Всесвітня літня Гімназіада з боксу відбулася в Ріо-де-Жанейро (Бразилія) з 18 по 26 серпня. Збірна команда України з боксу серед учнів виборола перше загальнокомандне місце.


Рятувальники Черкащини вживають заходів щодо захисту врожаю від пожеж

Співробітники Черкаського районного управління ГУ ДСНС у Черкаській області продовжують надавати рекомендації щодо вимог пожежної безпеки під час жнивної кампанії


Розпочали роботу ще 2 “Класи безпеки”

Напередодні нового навчального року, на базі навчальних закладах у Єрківській та Катеринопільській територіальних громадах, розпочали роботу ще два “Класи безпеки”.