Першоієрарх України Епіфаній освятив престол і храм у Смілі (відео)


Чи може директор школи забрати години у вчителя?

Сайт osvita.ua інформує, який обсяг тижневого педагогічного навантаження становить тарифну ставку та у яких випадках може бути змінено педагогічне навантаження під час навчального року та куди звернутись учителю, якщо його права порушені?


На Смілянщині цієї ночі було найтепліше в області

До Нового року залишається все менше часу, а зима не поспішає. Середньодобова температура повітря на Черкащині 5-8° тепла, що перевищує багаторічні значення на 8-10°.


У Смілі молилися з Блаженнішим Епіфанієм (фото)


З початку року у галузі енергетики знайшли роботу 23 черкащанина

З початку 2019 року від роботодавців Черкащини надійшло 42 вакансії інженерів-енергетиків, енергетиків та техніків-енергетиків, з них за сприяння обласної служби зайнятості укомплектовано 23 вакансії.


Канадські поліцейські провели навчання для черкаських колег

На базі тренінгового центру ГУНП в Черкаській області завершився навчальний курс лідерства молодшого начальницького складу секторів реагування патрульної поліції.


17% працюючих у промисловості Черкащини – енергетики

22 грудня професійне свято відзначають енергетики. Енергетика є складовою промислового комплексу Черкащини, на підприємствах якої за підсумками 10 місяців було зайнято 8,7 тис. осіб або 17% працюючих у промисловості області


Координаційна рада підбила підсумки оздоровлення та відпочинку дітей (Відео)


Смілянські правоохоронці затримали чоловіка, який вчинив вбивство на Кіровоградщині

Зловмисник вчинив вбивство в одному із районів Кіровоградської області, після чого сів у поїзд та виїхав за межі області, інформує сектор комунікації поліції Черкаської області.


Учасникам сертифікації підвищать зарплату і категорію

Міністерство освіти і науки рекомендує учителям початкових класів, які успішно пройшли сертифікацію у 2019 році, звернутись до адміністрацій шкіл та атестаційних комісій з заявами про встановлення доплати та присвоєння наступної кваліфікаційної категорії.