У квітні працюватиме робоча група питань захисту прав інвесторів та протидії «рейдерству»

Для оперативного реагування на випадки силового захоплення на території Черкаської області земельних ділянок та об’єктів аграрної інфраструктури, інші прояви аграрного «рейдерства»


Багатодітні родини Черкащини зможуть отримати допомогу на дітей

З 1 квітня 2019 року багатодітні сім’ї матимуть право на отримання допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях, у розмірі 1700 гривень.


Стартував Конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування-2019»

Мінрегіон оголошує початок конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2019 році для органів місцевого самоврядування всіх рівнів.


На Черкащині модернізували інвестиційний портал

Інвестиційний портал Черкаської області оновили. Працювали над його модернізацією у Департаменті регіонального розвитку ОДА.


«ВодГео» очищає свердловини і закупило насоси (Відео)


Асоціація постачальників торговельних мереж порахувала ціни на шашлик у різних регіонах України

З початком весни народ завжди відкриває сезон шашлику. Асоціація постачальників торговельних мереж порахувала в якому регіоні шашлик буде найдорожчим і найдешевшим.


У Дніпрі знайшли тіло зниклого рибалки зі Сміли

Знайдено рибалку, що зник під час риболовлі на річці Дніпро 27 березня. Про це у мережі Facebook повідомив речник ДСНС України в Черкаській області Костянтин Проценко.


Здійснений у березні перерахунок дозволив збільшити пенсії для майже 9 млн українців

Здійснений у березні поточного року перерахунок пенсій дозволив збільшити пенсії для майже 9 млн українців, причому мінімальний розмір збільшення склав 100 грн.


Огляд погодних умов третьої декади березня 2019 р. на Смілянщині та прогноз погоди

Перший весняний місяць прямує до завершення, однак наростання весняного тепла не відбувається. В останні дні, навпаки, температурний фон знизився практично до кліматичної норми на цей час.


Впевнені кроки науковими стежинами

Уже більше п’ятнадцяти  років у школі №3-колегіумі працює наукове товариство «Пошук», учні-члени якого здобувають навички дослідницької роботи